
Ravintola Vista on lopettanut toimintansa Tapiolassa sekä Hirsalassa.
Kiitos kuluneista vuosista!
Teimme upean uran teidän avulla!
Me yrittäjät Heli ja Teijo jatkamme keikkailua, opettamista, reseptien kehittelyä ja konsultointia Ruokaruukussa.
Meidän suunnittelemia VIP-ruokatuotteita saa K-supermarket Mankkaalta ja Lippulaivasta. Sekä tilaamalla suoraan.
Nyt uutena myös mukana upean
PAPA DONG`s Sichuanin chiliöljyn jälleenmyynti /valmistus.
Tämä ainulaatuinen Öljy on erittäin laadukas ja antaa ihanaa makua meidän resepteille. Saat mukana mm. chili-kookossimpukoiden ohjeen. 2ooml 10 € , 6 purkkia 50 €- kotiintoimitus.
Teemme tilauksesta catering-tuotteita, koulutusta, arviointi-keikkoja, pitopalvelua sekä jatkamme edelleen tuottamalla/kehittämällä ruokatapahtumia.
Mukana laaja verkosto yhteistyökumppaneita.
Autamme lisäksi yrityksiä/järjestöjä asiakastapahtumien onnistumisessa koko vierailun ajan. Mietitään ja suunnitellaan yhdessä!
Terkuin Heli ja Teijo
0407529200
Lisäinfoa heli@ruokaruukku.fi
VIP-ruokiamme saa tilauksesta sekä
K-Supermarket Mankkaa ja Lippulaiva
Tarjolla myös räätälöity catering.
Tässä linkki VIP -K-kaupan tuotteisiin. Lue lisää
Meidät tavoittaa heli@ruokaruukku.fi
tai 040 7529200
Terkuin Heli ja Teijo
VISTA RAVINTOLAT vuodesta 2016 - mitä nyt kuuluu?
Vista ravintola jatkaa keikkailua POP UP meiningillä! Niistä myöhemmin.
KIRKKONUMMI, HIRSALA GOLF 2020-2023
Vista Verde - Kiitos menneistä vuosista. Saimme kylmäaseman kuumaksi :) Onnea seuraaville tekijöille.
TAPIOLA GOLF 2016-2021 ( 3 start uppia)
Palkintoja Tapiola Golfin aikana- Kiitos asiakkaat!
2021 Suomen 3.paras golfravintola!
2019 Suomen 1.paras golfravintola - Yhdessä Nordcenterin kanssa.
2017 Suomen 3. paras golfravintola
2018 PRO Horeca
- Teijo ja Heli Lepola saivat kunnian olla ravintolayrittäjäsarjan finalisteja!
Historiaa Ravintola Vistan takaa:
Heli ja Teijo aloittivat yrittäjän taipaleensa Ruokaruukku Oy:ssa 1998, joka on yhä toiminnassa. Ruokaruukku Oy hoitaa edelleen UPM:n edustustilaa Sarfvikissa. Ruokaruukku operoi kaupan tuotekehittelyä, konsultointia ja tuotantoa.
Myös tapahtumien luova suunnittelu ja konseptointi on sydäntä lähellä! RuukkuEvents auttaa järjestäjiä onnistumaan ja kehittää tapahtumaan huippureseptit.
Tapiola Golfin kanssa yhdessä vuonna 2016 alkanut yhteistyö tarjosi yrittäjille upeat puitteet yrittämiseen ja asiakkaiden palvelemiseen. Koko TAGi:n alue oli uusi ja paikka loistava. Pian oli asiakkaita jonoksi asti. Eli konsultointi-saappaamme onnistui! Vistasta tuli hitti.
Vieläkin kysytään mitä tapahtui ? No, kevensimme työtämme ja aloitimme talvisiestan pidon pelaten golfia :) Hirsalassa haasteita ja niitä alettiin työstämään. Hyvin meni sekin! Taso ja tunnelma saatiin nostettua! Heli toimi ry johtokunnassa ideoimassa tapahtumia 2 vuotta.
Yrittäjät:
Asiakkaat ovat luonnehtineet, että Helillä on luovat aivot. Tämä pitää varmasti paikkansa, sillä Helin intohimona on suunnitella ja toteuttaa monipuolisia tilaisuuksia ja suuria tapahtumia. Koulutukseltaan Heli on lastentarhanopettaja ja KM kotitalousopettaja, ja hän on suorittanut myös tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon. Myös konsultoiva ja ammattimainen tietämys auttaa ruokaan liittyvissä haasteissa.
Teijo on ollut kiinnostunut ruoanvalmistuksesta lapsuudestaan lähtien ja hänen pitkä kokemuksensa näkyy ja maistuu ruokailijoiden lautasilla. Koulutukseltaan Teijo on keittiömestari, joka on saanut paljon kiitosta ruoastaan ja asiakaslähtöisestä otteestaan. Hänen kokemuksellaan ja osaamisellaan tuodaan maukkaat uutuudet myös asiakkaiden ulottuville.
Heli ja Teijo matkustelevat yhdessä ja tuovat matkoiltaan uusia tuulia ja ruokaideoita. Lepolat vastaavat yhdessä ruoan korkeasta laadusta - luottaen upeisiin avustajiin.
Ruoka/viini/tapahtumat/reseptiikka ovat edelleen meidän elämäntyömme ja se kehittyy jatkuvasti: haluamme pitää anturit valppaina ja etsiä uusia trendejä ja makuja, perinteitä ja laatua unohtamatta. Meille on kunnia-asia, että asiakkaidemme lautasilla on aina yllättävää ja laadukasta syötävää - ja että asiakkaat ja henkilökunta viihtyvät kanssamme! Tapahtumista puhumattakaan.
Työmme pohja on intohimo ja rakkaus alaan ja asiakaspalveluun.
